KromhoutHanomag Henschel

 

 

Fotoalbum

Start Kromhout Henschel Ford Overige merken DAF Bussing Mercedes Mack

Google WWWClassictrucks.nl

Ons nieuwe privemailadres is aspaansen"apenstaartje"kpnmail.nl

In de loop der jaren heb ik meerdere fotoboeken gemaakt. Het is te veel werk om deze allemaal op de site te zetten maar we willen  toch graag een gedeelte van de auto's laten zien. Onderop de pagina staan merken. Klikt u hierop staat er een verhaal onder van degene die met de auto rijdt. Er zullen oude foto's bij staan maar natuurlijk ook nieuwe want we zijn dan wel bezig met oude auto's maar het digitale tijdperk gaat gewoon door. Dit houd ook in dat foto's nu makkelijker te maken zijn en ook sneller op de site te plaatsen. (maar ja dan moet je ook tijd in de site kunnen stoppen en ik sleutel liever)

Natuurlijk zijn wij altijd in voor foto's die u heeft gemaakt van 1 van onze auto's. Op die manier maken we dan niet alleen de fotoboeken op papier die ik thuis heb maar ook digitale fotoboeken. Wilt u de boeken bekijken kom dan eens naar een show waar wij staan en u kunt ze inkijken.Mijn documentatiezolder in dec. 2003

Ook ben ik bezig om alle auto's te documenteren. Daarvoor is veel informatie nodig. Van de eigenaren maar ook informatiebladen over de verschillende merken. Ik ben dus ook altijd op zoek naar bijvoorbeeld oude werkplaatsboeken en andere informatiebladen. Heeft u er nog wat op zolder of achter in de kast....ik ben er erg blij mee. En misschien kan ik iemand anders met uw werkplaatsboek blij maken zodat deze weer verder kan met zijn auto.

kromhout henschel ford bussing daf mack mercedes overige-merken sitemap